Alamak! Macam Mana Ni?

Alamak! Macam Mana Ni?

Hello sis2 semua, how’s your week so far?

Hari ni Kak Udang nak berkongsi tips di dapur.

Untuk kakak dan adik yang rajin ke dapur tu, kalau tiba2 teraccident bila memasak, telebih masin ke, terlimpah buih ke, atau apa2 jelah. Hah, ini tip2 yang korang boleh gunakan di dapur jika menghadapi masalah2 ni.

Hah, sekarang tak payahlah nak rasa cuak ke apa kalau any accident terjadi dalam dapur. So, masaklah dengan tenang dan enjoy!

#berasCapUdang
#NinaMaju
#SihatLazatBerzat
#BerasMalaysia
#MyBeras
#CapUdangResepi

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment

Call Now Button